Creatieve harples vanaf 5 jaar - volwassenen

 

CREATIEVE HARPLES

Tijdens de "creatieve harples" leer je harp spelen volgens de creatieve methode van Christina Tourin (USA), ‘creative harp’.

Kinderen vanaf 5 jaar, jongeren of volwassenen kunnen (wekelijks of volgens het gewenst ritme) harples volgen. De lessen kunnen doorgaan op een moment dat voor jou past.

De harples wordt gegeven zonder voorkennis van notenleer of muziekleer, je leert de meest wonderlijke klanken en melodieën op dit prachtig instrument.

Maar ook harpisten (beginners of gevorderd) en mensen met kennis van notenleer zijn welkom. Met complexere patronen in de linkerhand leer je hoe je vrij wordt van een partituur en geeft deze methode tot improvisatie je vleugels!

Op woendag is er samenspel (harpcirkel) voor volwassenen (met minimum 2 jaar ervaring) te Gooik van 10u45-11u15.

Deze harpcirkel kan gecombineerd worden met een half uur creatieve harples.

Harples op afspraak kan doorgaan in Gooik (Strijland), Halle, eventueel aansluitend aan je dansles (zie lessenrooster op www.dansstudio4motion.be);op een andere plaats in overleg (bijvoorbeeld bij je thuis).

Er zijn kleine harpen ter beschikking waarvan je er eentje kan huren.

EENMALIGE WORKSHOP

Je kan ook in het kader van een eenmalige workshop kennis maken met de creatieve harp en genieten van samen musiceren in een harpcirkel.

Een workshop is ook boeiend en verrijkend voor bejaarden, mensen met dementie, kinderen en volwassenen met een beperking, kinderen en volwassenen die langdurig in het ziekenhuis verblijven, maar ook als team-building binnen het bedrijf of school! Een workshop kan eenmalig zijn of kan bijvoorbeeld maandelijks worden aangeboden.

                                                        

 

 

Bij interesse voor een creatieve harples of workshop, neem aub contact op met Christine: 0475 / 735 219

Voor meer info over tarieven.

Terug